Welk land heeft de mooiste Olympische vrouwen?
Sport

Welk land heeft de mooiste Olympische vrouwen?.

De Olympische Spelen gaan om doorzettingsvermogen, afzien, teamspirit, bla bla bla en nog eens bla. Tussen Hans van Zetten's legendarische commentaar door kijkt u gewoon naar de drie B's: borsten, billen en buikjes. Dat moet u maar van ons aannemen.

Sportdiciplines beachvolleybal en vrouwenhockey scoren steevast hoog op secundaire kijkwaardigheid. De Spelen in Rio 'net op tijd' de Janeiro kent daarnaast een goed aanbod qua vrouwenvoetbal. Deelnemen is het belangrijkst, maar bij welk land zou u het grootste deel van het team willen nemen?

Dat zijn volgens deze redactie de dames van de Verenigde Staten van Amerika. In meerdere sporten weet Team 'Murica een talentvolle en appetijtelijke oogversnapering op het veld te zetten. Zo winnen we allemaal een beetje, driewerf hoera! 

Hieronder vindt u een lijstje met andere deelnemers aan de vrije discipline schoonheid, in volgorde van verschijning:

Ellen Hoog (hockey, Nederland): Alleen door Ellen Hoog heeft ons land al een klein beetje gewonnen. In ieder internationaal lijstje mooie Olympiërs komt onze eigen Ellen voor. Zeer terecht. Nou Ellen, zet 'm op, druk dat punt! 

Darya Klishina (ver springen, Rusland): De tijd dat Russische atleten besnorde wetenschapsexperimenten zijn met XXY-chromosomen lijkt voorbij. Misschien dat dat komt door ome Poetin's dopingproject. Ach, de foto's liegen er in ieder geval niet om. 

Leryn Franco (speerwerpen, Paraguay): Zo’n vrouw met zo’n sport, de grap maakt zichzelf. Toch gaan we het niet doen! Succes Leryn.

Shelina Zadorsky (voetbal, Canada): Vrouwenvoetbal is soepel noch flatteus, maar Shelina maakt een hoop goed.

Hope Solo (voetbal, VS): Voetbalkeepers zijn doorgaans de jongens in de straat met een lui oog en een permanente snottebel. De Amerikaanse Hope Solo kalefatert deze reputatie enigszins op. Geen familie van Han.

Michelle Jenneke (hordelopen, autralië): Leuk kind. Zou hordelopen een handige vaardigheid zijn in het huishouden? Geen idee, ze is er in ieder geval goed in.

Paige Spirinac (golf, VS): Van de Grote Roerganger mogen we niet puberaal meer doen, maar zij mag best een ander langwerpig voorwerp met haar tedere handen beroeren.

Allison Stokke (atletiek, VS): Dan ga jij toch lekker hardlopen. Prachtvrouw. 

Eugenie Bouchard (Tennis, Canada): De volgespoten-plastic-liefhebber zal er wel niets aan vinden, maar dit is gewoon een mooie vrouw. Punt uit.

Nu bent u onzettendsupermega boos dat UW favoriete deerne er niet tussen zit. Als u overtuigend weet te reaguren, verdient u - naast geringe en kortdurende waardering - een plek voor uw favo Olympiër in dit klassement.

Let the games begin! #weareexcited #hiephiephoera #rio2016🇧🇷 #desmitjes

Een video die is geplaatst door Ellen Hoog (@ellen_hoog) op

🌻

Een foto die is geplaatst door Paige Spiranac (@_paige.renee) op

Practice @nikecourt

Een foto die is geplaatst door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

Alle artikelen geladen. Overzicht →