OM: Haatimams hebben recht op 'het vrije woord' 

04 april 2018 - 09:37

Nu wordt ie mooi. Het Openbaar Ministerie kan helemaal niets ondernemen tegen de uitlatingen van haatbaarden Fawaz Jneid en El-Alami Amaouch.

Ferd Grapperhaus, da's die enge CDA-meneer die knalvuurwerk aan banden wil leggen, verklaarde gisteren tijdens een Tweede Kamer-debat over de Belgische Den Haag-infiltrant El-Alami Amaouch dat beide salafisten keurig netjes binnen de kaders van de Nederlandse wet opereren.

Ferd blaft, maar is gemuilkorfd

Niet dat Ferd het daar overigens bij laat zitten. Nee, Ferd heeft zijn tanden in de twee gezet en is niet van plan voorlopig los te laten. Hij sprak de dreigende woorden dat de twee "scherp in de gaten zullen worden gehouden". Naar verluidt ligt het duo na deze belofte al zestien uur te kronkelen van plezier.

Over Jneid zal de vaderlandse politiek trouwens binnenkort nog een debatje organiseren. Benieuwd welk doel dat dient, nu Grapperhaus al heeft verklaard dat ook hij de wet blijkbaar niet overtreedt.

Wie El-Alami Amaouch niet kent, kunnen we bijpraten in slechts één optelsom: België uitgeknikkerd want staatsgevaarlijk + video + IS-vlag + Sinterklaasbaard + geschreeuw + mogelijk tientallen geradicaliseerde volgelingen = welkom in Nederland.

Imam eist zeskamerwoning en uitkering

Weet u wat trouwens helemaal mooi is? Bij woningcorporatie Haag Wonen meldde hij zich aan voor een sociale huurwoning. Het liefst met zes kamers, maar hij is bereid genoegen te nemen met vier. "Huizen met zes kamers zijn moeilijk te vinden. Dus vier kamers is ook goed", zegt hij tegen De Telegraaf. Ook heeft Amaouch inmiddels een uitkering aangevraagd, want kan niet werken door een allergie.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie