Omtzigt laat zich vervangen als Kamerlid

Omtzigt laat zich vervangen als Kamerlid 

25 mei 2021 - 12:52

Pieter Omtzigt wacht zijn functie elders niet af en trekt zich voorlopig terug uit de Tweede Kamer. Via Twitter laat hij weten dat hij zich als CDA-Kamerlid de komende zestien weken laat vervangen door Henri Bontenbal.

Omtzigt zit zoals het u niet ontgaan kon zijn al een paar maanden overspannen thuis. "Het herstel vergt helaas wat langer dan ik zelf hoopte", zo staat te lezen in zijn post. "Hoewel ik aangegeven had om echt rust nodig te hebben, lukt dat niet. Zowel een aantal plenaire Kamerdebatten die net iets teveel over mij gingen en niet over de zeer urgente problemen van Nederland, als ook een lange reeks artikelen, optredens en speculaties in media over mij gaven mij ook niet bepaald enige mate van rust."

Hij wil zich wel degelijk in gaan zetten voor uw problemen maar dat kan hij naar eigen zeggen pas doen als hij volledig hersteld is en daar geeft hij zichzelf nu 16 weken voor. Wij van PowNed wensen hem daarmee veel succes. Of hij voor nu alleen maar thuis zit of ook nog een functie elders heeft is niet duidelijk.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.