Ondergesneeuwde Roelvink-telg wil niet op Dave lijken 

03 oktober 2017 - 10:27

Wie denkt dat het gezin Roelvink alleen uit geleballenknijperdragende Dries en zuipschuit Dave bestaat, ziet zoon Donny over het hoofd.

Daar heeft Donny overigens wel vaker last van, dat niemand weet wie hij is. En als hij dan een keer aandacht krijgt, is het verdikkeme omdat men in de veronderstelling is dat hij Dave is. "Niemand zag mij meer."

'Het vergeten kind' deed tegen vrouwenblaadje VIVA een boekje open over zijn kapotzware leven als Dave-lookalike. Zo stelt hij de ellende van een leven zonder plan, zijn verbroken jeugdrelatie en de daaropvolgende gewichtstoename aan de kaak. Het leed van een terminaal persoon lijkt allemaal niets bij het verscheurde leven van Donny.

Maar gelukkig is de 19-jarige niet bij de pakken neer gaan zitten en overwon hij alle tegenslagen. Dat zit dan weer in de familie, die zo'n beetje elke dag teleurstellingen voor haar kiezen krijgt. Denk aan: de zoveelste net niet hit van papa Dries, of DJ Dave die, nouja Dave is op zich al één grote teleurstelling.

Hoe dan ook, de sportschool bracht uitkomst: "Ik dacht: fuck it man, ik ga zo’n harde sixpack opbouwen dat ze wel gaan zien wie Donny is. Achteraf gezien was het mijn redding. Ik kreeg een nieuwe vriendin, een realityserie met m’n broer, mensen kwamen naar me toe om te zeggen dat ik er zo fit uitzag."

WAT. EEN. VERHAAL. DONNY. Ga je hier misschien ook een boek over schrijven? Artiestenbureau Jan Vis maakt in ieder geval melding van het succes dat Donny al heeft behaald als vlogger (nummer 3.426328) op YouTube.

Afijn, door middel van een sixpack laten zien wie jij eigenlijk bent. Uniek talent gesignaleerd! Wellicht als onderwerp te gebruiken voor de volgende hit van Dries?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie