'Onderwereld heeft het voorzien op Rutte'

'Onderwereld heeft het voorzien op Rutte' 

27 september 2021 - 10:08

Waar gaat het heen met ons prachtige landje, één van de weinige plekken in de wereld waar de premier nog gewoon per fiets door de grote stad kan bivakkeren? Nou, dat kan dus ook niet meer. 

"Demissionair premier Mark Rutte heeft zware beveiliging na signalen dat hij mogelijk doelwit is van een aanslag of ontvoering. De minister-president wordt extra beveiligd door speciaal getrainde politiemensen van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. De dreiging komt uit de hoek van de georganiseerde misdaad", melden 'goed ingevoerde bronnen' aan De Telegraaf.

Volgens die 'goed ingevoerde bronnen' zouden er 'spotters' zijn gesignaleerd in de omgeving rond de leider van de VVD. Oftewel, mensen die in de gaten houden waar, wanneer hoe en hoe vaak de premier allemaal naartoe gaat. Echte loopjongens dus, en die zouden dan ook ook gelieerd worden aan de enige echte poldermaffia van ons land: de mocro-maffia. 

Een woordvoerder van het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie, formeel verantwoordelijk voor het onderzoek naar de dreiging in de richting van de minister-president, onthoudt zich van commentaar. Dat geldt ook voor de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml