Onderzoek: 'Ongevaccineerden zijn vertrouwen in overheid kwijt'

Onderzoek: 'Ongevaccineerden zijn vertrouwen in overheid kwijt' 

27 februari 2023 - 09:55

Dat is ook niet zo gek hè, als je "gedemoniseerd" wordt als wappie of egoïst terwijl je zelf zo goed onderzoek hebt gedaan op YouTube en Facebook? Het Nederlands Dagblad heeft onderzoek gedaan en guess what: ongevaccineerden hebben tijdens de coronacrisis massaal hun vertrouwen in de overheid verloren.

Inmiddels geeft ook het OMT toe dat Corona momenteel niks meer is dan een griepje, maar de wappies ongevaccineerden roepen dit al vanaf het begin. Het onbegrip dat ze hebben ervaren, werkt bij velen tot op de dag van vandaag door, blijkt uit onderzoek van de naar eigen zeggen christelijke kwaliteitskrant.

Onmacht, boosheid en verdriet. Dat is wat opduikt als je ongevaccineerden in twintig diepte-interviews vraagt terug te kijken op de coronaperiode. En dat heeft grote gevolgen: een grote meerderheid (90 procent) zegt de overheid op dit moment nog steeds te wantrouwen. "Voor hun keuze om vaccinatie destijds af te wijzen was geen ruimte, hebben ze ervaren. En daar zit, maandag precies drie jaar nadat de crisis in Nederland begon, nog steeds pijn."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml