Ongewenste haatbaard gewoon in Den Haag
Binnenland

Ongewenste haatbaard gewoon in Den Haag.

Mogge, snoezelige pandabeertjes. Geen kokosmacronen of verlepte donuts vandaag, nee we vinden het tijd worden om kleur te bekennen. Dat u een uurtje op ons eerste artikel van vandaag heeft moeten wachten, komt doordat de rij bij bakker Ali erg lang was.

Stelt u zich voor dat u in Belgiƫ tot ongewenst vreemdeling wordt verklaard, omdat zij van mening zijn dat u een gevaar bent voor de samenleving. Dat zou niet leuk zijn toch?

U hoeft dan echter niet te wanhopen, in de wetenschap dat u in Nederland in enkele shariawijken die ons land rijk is (Transvaal, Schilderswijk) terecht kunt. U kunt daar ongestoord verder gaan met precies die dingen, waarvan de Belgen zeiden: die man is levensgevaarlijk.

We hebben het natuurlijk over niemand minder dan sjeik/imam/geefhetbeestjemaareennaam El Alami Amaouch. Nadat hij Belgiƫ werd uitgeknikkerd, ging Nederland 'er vanuit dat hij wel richting Marokko zou verkassen'. Prrrrr fout! De beste man heeft zijn praktijken gewoon verplaatst. Doet hetzelfde, alleen de locatie is anders.

Zowel de gemeente Den Haag als het ministerie van Justitie bevestigen dat El nogwat zijn weg naar de Hofstad gevonden heeft. In welke moskee de salafist zijn fundamentalistische gedachtegoed onder de broeders brengt, is niet echt duidelijk. Zijn preken zijn dat daarentegen wel.

Alle artikelen geladen. Overzicht →