Nandelall en Wilders doen aangifte tegen Farid Azarkan
Binnenland

Nandelall en Wilders doen aangifte tegen Farid Azarkan.

Eduard Nandelall, de reclameman die onthulde dat DENK een nepnieuwscampagne overwoog om de PVV te treffen, stapt naar de politie. Hij stelt dat de campagneleider van DENK, Farid Azarkan, zijn goede naam te grabbel heeft gegooid en hem ten onrechte beschuldigt van het op eigen houtje opzetten van de doelbewuste advertentie.

Azarkan probeerde gisteren bij Jinek te redden wat er te redden viel, iets dat finaal mislukte. Hij deed een uiterste poging de nepadvertentie af te doen als een ideetje in wording, iets dat keihard ontkracht werd doordat bleek dat de testadvertentie in andere landen online had gestaan.

Bovendien verklaarde Azarkan dat Nandelall buiten zijn medeweten had doorgewerkt aan de opdracht. Volgens Nandelall is dat onjuist: "Azarkan heeft zelf opdracht gegeven. Hij probeert mij nu voor de bus te gooien, terwijl hij al die tijd wist dat de testadvertentie online stond."

Ook Geert Wilders gaat aangifte doen tegen het besmeurde DENK-lid, waarvan sommigen inmiddels van mening zijn dat hij onmogelijk kan aanblijven als Kamerlid. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →