OnlyFans verduidelijkt: naakt mag wel, masturberen niet

OnlyFans verduidelijkt: naakt mag wel, masturberen niet 

23 augustus 2021 - 14:39

Wat een opluchting! Er is toch nog hoop voor influencers die met hun lichaam geld willen verdienen (en voor u die daarnaar kijkt) via het platform OnlyFans. Volgens het nieuwe beleid mogen naaktbeelden wél, maar onder andere masturberen en 'uitstoten van lichaamsvocht' niet.

De paniek was groot toen OnlyFans vorige week het nieuwe beleid aankondigde. Géén porno meer, mocht niet van de investeerders en van samenwerkende partijen als MasterCard. Ogenschijnlijk een oliedomme beslissing, want hun eigen verdienmodel lijkt weg te vallen (20 procent van de inkomsten gaan naar het platform). Wat vooral ook wegvalt, is het verdienmodel van influencers, die soms wel tot tienduizend euro per maand verdienen:

Nu is er dan eindelijk wat verduidelijking: "Echte of gesimuleerde geslachtsgemeenschap, echte of gesimuleerde masturbatie, het tonen van de anus of genitaliën van een persoon op extreme of aanstootgevende manier, echt of gestimuleerd materiaal waarop lichaamsvocht wordt getoond dat wordt uitgestoot tijdens de seksuele daad"blijkt uit de nieuwe algemene voorwaarden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml