Onthullend: Claudia de Breij nerveus om Zomergasten 

24 augustus 2017 - 12:55

Dit is nieuws. Dit is leed. Dit is het soort van dingen waarvoor de krachtterm 'STOP DEN PERSEN!' is uitgevonden in circa 1874. Dit is waarvoor media bestaan. Journalistiek. PowNed. De NPO. 

Claudia de Breij "zit in de zenuwen om haar deelname aan Zomergasten aanstaande zondag. In de Radio 10 ochtendshow van Lex Gaarthuis vertelt de cabaretier dat ze al 25 jaar over dit moment heeft nagedacht", aldus het ANP. 

U moet weten: Claudia worstelt al 25(!) jaar met de existentiële vraag 'wat als ik ooit in Zomergasten zit?' dus u begrijpt: een en al stress danwel hysterie in huize La Breij. Want Zomergasten! Nu echt! 

Gaan we nu nog even uitleggen wie in godsnaam Claudia de Breij en Zomergasten zijn:

Claudia de Breij won ooit een cabaretfestival maar omdat ze vrouw en lesbi is, mocht ze bij de VARA doen wat ze wilde inclusief talloze avondvullende shows verpesten. Verder is ze goed in deugen, deugen, deugen, deugen, deugen, deugen, deugen, deugen, deugen, deugen en deugen en maakt ze mierzoete 'alle mensjes zijn liev!'-muzak.

Zomergasten is een saai maar zwaar achterhaald televisiepraatprogramma van de VPRO. De VPRO is een omroep voor en door blanke links-rancuneuze grachtengordelelite die in 1973 voor het laatst echt wat van betekenis hebben gemaakt. Televisie is een oud mediaal propaganda-orgaan waar jullie opa's en oma's en ouders jarenlang door zijn gehersenspoeld. Tegenwoordig wordt televisie alleen nog gebruikt door mensen van 88 jaar en ouder, dementerenden, comapatiënten, het gezin van Claudia de Breij en het salaris van Mathijs van Nieuwkerk.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie