'Onze overheid vormt bedreiging voor welvaart, welzijn en vrijheid'

'Onze overheid vormt bedreiging voor welvaart, welzijn en vrijheid' 

06 juli 2023 - 15:41

In de nieuwste aflevering van Op Z’n Kop praten Rick van Velthuysen en Marianne Zwagerman met de twee bekende bassisten Arnold Mühren (The Cats) en Jan Tuijp (BZN) uit Volendam. Als doorgewinterde artiesten schromen zij niet om zich kritisch uit te laten over de overheid.

Jan Tuijp heeft zijn onvrede geuit in een kritische blog. Hij is van mening dat onze overheid bestaat uit incompetente en arrogante machthebbers die minachtend staan tegenover burgers. Met een beleid dat miljarden verslindt en vrijheden beperkt, belemmert de overheid volgens hem de toekomst. "Onze eigen overheid vormt een bedreiging voor de welvaart, het welzijn en de vrijheid van onze kleinkinderen," aldus Jan Tuijp.

Arnold Mühren deelt dezelfde visie als Jan en samen merken ze met name veel verandering sinds het uitbreken van de coronapandemie. Arnold heeft zich verdiept in een overvloed aan beschikbare informatie en het valt hem op dat er essentiële informatie wordt achtergehouden in de reguliere media. Bovendien is hij van mening dat de farmaceutische industrie tegenwoordig een verontrustende mate van macht heeft verworven.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml