Ook Pathé voert per 25/9 toegangscheck in: Iedereen woest

Ook Pathé voert per 25/9 toegangscheck in: Iedereen woest 

15 september 2021 - 14:38

Een stel laffe ratten zijn het. Althans, in de ogen van vele Twitteraars die in bioscoopketen Pathé een zondebok zien nu u óók daar - dat moet namelijk van de overheid - per 25 september een QR-code met uw vaccinatiestatus moet laten zien.

Tsja, wat hadden we dan verwacht? Er zijn weliswaar best tentjes te vinden die zich niet laten dwingen door het dictaat van Hugo en Mark (in Volendam bijvoorbeeld) maar van zo'n grote bioscoopketen kunt u toch moeilijk verwachten dat ze de regels aan hun laars gaan lappen. 

"Er is op de persconferentie van 14 september van de overheid aangegeven dat wij vanaf 25 september alleen open mogen door middel van de toegangscheck via de CoronaCheckApp. Wij hebben hierin geen keuze, en zullen de overheid moeten volgen", aldus Pathé op Twitter.

Dat kan allemaal wel wezen, maar jullie bij Pathé 'steunen dus gewoon de medische Apartheid' en dus is er reden voor Twitterend-Nederland om de bioscoopketen voorgoed te cancellen. En die thuisbioscoop-app kunnen ze ook steken in een plek waar de zon nooit schijnt. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml