Ook Pechtold vindt het nodig om Omtzigt te bashen

Ook Pechtold vindt het nodig om Omtzigt te bashen 

14 augustus 2023 - 15:25

Hier word je toch doodmoe van? Hadden we eerst Henk Kamp die een gênante aanval op Pieter Omtzigt opende door te stellen dat hij weliswaar een prima Kamerlid is, maar nooit een partij zou kunnen leiden omdat hij "al in een burn-out raakt door fractiewerk", nu doet Alexander Pechtold (ex-leider van D66) ook vrolijk mee aan het bashen van Omtzigt.

Meneer zegt dat Omtzigt het land niet kan besturen omdat hij dat nooit gedaan heeft. Politiek is niet alleen "vertellen waar de problemen zitten en schuldigen zoeken uit het verleden, het is ook verantwoordelijkheid nemen".

Het begint inmiddels overduidelijk te worden dat de gevestigde orde Omtzigt liever kwijt dan rijk is. Alsof het probleem niet is dat jarenlang het land bestuurd werd door mensen waarvan we in elk geval zeker weten dat ze het land niet kunnen besturen, wordt nu net gedaan alsof Omtzigt een of andere incapabele debiel is.

De man die eigenhandig de Toeslagenaffaire aan het licht bracht, die als één van de weinige parlementariërs functioneert als controleur van de macht, die als eenling aanvoerder is van de oppositie en doorvraagt waar andere 'volksvertegenwoordigers' stoppen. Ze zijn bang hè? 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml