Ook Thijs Römer aan digitale MeToo-schandpaal, overweegt aangifte

Ook Thijs Römer aan digitale MeToo-schandpaal, overweegt aangifte  

10 mei 2022 - 14:09

Daar gaan we weer. Thijs Römer, de 43-jarige acteur die vooral bekend is als ex van Katja Schuurman, wordt momenteel aan de digitale schandpaal genageld omdat hij zich zes jaar geleden grensoverschrijdend gedragen zou hebben richting de destijds 14-jarige Nena.

Deze Nena heeft daarom nu - op het moment dat er meer sappige verhalen over zijn vreemdgaan werden gedeeld door Juiche Channel - besloten om ook uit de school te klappen. De twee zouden zes jaar gelden app-contact hebben gehad waarin Römer aan haar zou hebben gevraagd om ongepaste foto’s en voiceberichten te sturen, zodat hij 'klaar kon komen'. “In ruil daarvoor zou ze mogen figureren in Moordvrouw.”

op Twitter schrijft Nena: "Ik geef je een dag om zelf op te biechten. Ik was fucking 14 Thijs. Ik was jong dom en verliefd op jou. Misbruik heb je ervan gemaakt.”

Tja, of dit waar is of niet is natuurlijk moeilijk om nu al te bepalen, maar Thijs is in elk geval al digitaal gekerfd voor het leven. Op Twitter reageert hij: "Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver".

Hij overweegt "als dit niet stopt" om aangifte te doen wegens smaad en laster.

   

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml