Oorzaak toestand Barbie: overmatig drugsgebruik
Entertainment

Oorzaak toestand Barbie: overmatig drugsgebruik.

Zo, waarde reaguurders. Het hoge woord rondom het wel en wee van Samantha 'Barbie' de Jong is eruit. De Haagse realityster werd afgelopen vrijdag met spoed naar het ziekenhuis gereden na een gevalletje overmatig drugsgebruik.

Met dat nieuws komt manager 'Big' Jake Hampel nu op de proppen. Hee, manager Jake weer back in business?

Yep, de tot op het bot verguisde en op zijn ziel getrapte man die volgens Samantha in Den Haag en omstreken door het leven gaat als 'Jake the Snake' is weer in genade aangenomen. Alles is weer koek en ei tussen de twee, tot vreugde van De Jong zelf.

Iets dat Hampel overigens graag recht wil zetten is het vermeende misbruik dat RTL van Samantha zou hebben gemaakt. "De laatste drie jaar hoefde Samantha al geen promotionele activiteiten meer te doen voor de reallifedocu's. Van de zender hoefde zij nergens op te draven, maar kon zij moeder zijn voor haar kinderen", aldus de manager tegenover het AD.

Haar twee kinderen worden, nu Samantha in een zorginstelling verblijft, de komende tijd verzorgd door hun vader, ex-man Michael van der Plas.

Hampel gedraagt zich overigens als een echte manager en roept iedereen op zijn protegé de rust te gunnen. Wij hopen natuurlijk ook vurig dat het kijkcijferkanon er weer helemaal bovenop komt.

Maar welke drugs heeft zij gebruikt?
LSD
Paddo's
XTC
Cocaïne
Heroïne
Speed
Ketamine
GHB
Anders
Build quizzes
Alle artikelen geladen. Overzicht →