Op de kermis knuffelen met piemels: 'Verschrikkelijk'

Op de kermis knuffelen met piemels: 'Verschrikkelijk' 

29 augustus 2023 - 11:14

Een grote knuffel winnen op de kermis, dat wil natuurlijk iedereen. Groot en klein, iedereen wordt blij van een leuke prijs. In ons preutse landje lijken we altijd veel vrije tijd te hebben en dat willen we opvullen met zeuren. Zo ook bij de BBB in Berkelland. Blijkbaar houden zij zich niet alleen bezig met boeren en stikstof maar ook met piemels.

De politieke partij vindt het een schande dat kleine kinderen op de kermis in aanraking komen met piemels. Want die bestaan natuurlijk helemaal niet. Het is de trend van dit kermisseizoen: de piemelknuffel. Om het voor iedereen leuk te maken is hij er is alle kleuren en alle maten. Lekker progressief van de kermis: “Ik snap de ophef niet.”

De meningen op de kermis zelf zijn nogal uiteenlopend: “Ik vind het echt verschrikkelijk”, aldus een man met twee dochters. Een man met een bejaarde leeftijd vindt de piemel te groot. Ook de kinderen hebben er een mening over: “Ik vind het aanstootgevend. Kleine kinderen gaan rare dingen denken. Maar voor oude milfs vind ik het wel goed.” Die hebben we natuurlijk ook even om de mening gevraagd. Een wel heel oude vrouw vindt het “verschrikkelijk”, een ander vindt ze stiekem wel leuk.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml