Op de wc’s slapen om bij Harry Styles te zijn

Op de wc’s slapen om bij Harry Styles te zijn 

06 juni 2023 - 15:51

Een nachtje doorbrengen op een natte vloer in de wc van de Ziggo Dome. En dan maar hopen dat het water is van het handenwassen: “Het was echt vreselijk”. Wat fans er allemaal niet voor over hebben om vooraan te staan bij een Harry Styles concert.

Veel fans waren goed voorbereid en hadden zelf onderkoelingsdekens meegenomen. Dat is voor hun standaarduitrusting voor een bezoekje aan een concert: “Het was vanmorgen erg koud, dus dat is erg belangrijk”. Veel meisjes brengen niet één maar meerdere bezoekjes aan de artiest. Sommige pakken zelfs alle optredens mee en geven hier veel geld aan uit.

Omdat de treinen afgelopen dagen niet reden moesten veel meiden noodgedwongen blijven slapen in de Ziggo Dome. Eén van de fans vond het goed voor één nachtje maar zou het nooit weer doen: “Het was erg koud”. Gelukkig kregen ze om half drie allemaal een slaapzak en wat te eten. Er zijn zelfs mensen zo gek dat ze naast te rij gaan zitten omdat ze geen kaartje hebben: “Wij doen een keertje bijbuurten samen”.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml