Opeens heb je het: je wordt koffermeisje
Entertainment

Opeens heb je het: je wordt koffermeisje.

Wezenloos grijnzen met blote benen en een koffer in je klauwen, we hebben het allemaal gedaan deze zomer op diverse luchthavens van warme landen. Maar het is ook een beroep in de Vaderlandse Showbizz: koffermeisje.

Dat is een lekker wijf dat met een koffer halfnaakt achter Linda de Mol staat in het quizprogram voor bejaarden analoge TV-kijkers Miljoenenjacht.

En omdat de Nederlandse BN-er-industrie niet groot genoeg kan zijn (we hebben immers een eindeloze hoeveelheid C-lijst BN-ers nodig voor quizzen, spellen, thema-avonden voor het goede doel, roddelbladen, NPO-websites met slaperige redacteuren in weekenddienst, soapseries, nieuwsberichten op de Telegraaf over instagram-accounts en natuurlijk BN-ers om verdrietig te twitteren als er een andere BN-er dood is), is besloten om ook van een VMBO-mokkeltje met tandpastaglimlach die een koffer vasthoudt, een BN-er te maken.

Er hebben zich 168 hoopvolle deernes aangemeld voor de vacature van koffermeisje, die met stemrondes en een afvalrace en een jury strijden om de job. Er zal worden gelet op cupmaat, beenlengte, aangename doch beslist nietszeggende knapheid, koffer-handling, mooi staan, Miljoenenjacht-uitstraling en spontaniteit.

Zoek hieronder een lekker koffermeisje uit. 

lekker hoor

Alle artikelen geladen. Overzicht →