Open Giro555! 'Ibiza te duur voor sommige BN'ers'

Open Giro555! 'Ibiza te duur voor sommige BN'ers' 

07 augustus 2023 - 17:07

Zie hier het echte leed in de wereld. Het is hoog tijd om Giro555 te openen want de BN'ers van ons landje kunnen straks niet meer op vakantie naar Ibiza! Het eiland is namelijk t*ringduur dus waar moeten ze nu heen? 

BN'ers hebben het niet makkelijk. Ze zijn wel rijk maar niet zó stinkend rijk als sommige rijke stinkers zijn en de prijzen op Ibiza rijzen de pan uit. Bepaalde wijken en buurten in Ibiza dreigen daardoor onbetaalbaar te worden voor de BN’er-middenklasse. Niks geen party met cocktails, champagne en luide muziek en een poedertje of pilletje hier en daar.

Daarom luidt niemand minder dan Patty Brard in de Story de noodklok: “Ik vind het heel jammer dat de middenmoot, wat wij zijn, want ik ben niet rijk, maar ook niet arm, het ook niet meer kunnen of willen betalen. Terwijl de rijke doelgroep helemaal doorslaat en flessen champagne opentrekt van achtduizend euro. Waar gaat dat over?”, aldus de 68-jarige Brard.

Een ramp staat dus op het punt om zich te voltrekken. Straks moeten BN'ers nog in zo'n goedkoop achteraf-hotelletje of AirBnB net zoals het klootjesvolk zitten! Of nog erger, met de caravan of tentje naar Frankrijk. Dat kan natuurlijk niet. Daarom, roepen wij bij PowNed op om Giro555 te openen. Kunnen de Patty's, Jaimie's, en weten wij wie nog meer van deze wereld gewoon op vakantie naar Ibiza.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml