Opgelet: Noord-Zuidlijn heeft MEGA-probleem
Binnenland

Opgelet: Noord-Zuidlijn heeft MEGA-probleem.

Wat nu weer?, denkt u vast. Belangrijk is het in ieder geval wel, want anders hadden De Telegraaf en NH Nieuws er geen aandacht aan besteed. Zelfbenoemd mobiel netwerktester Martijn van Andel heeft tijdens een testrit op het traject van de Noord-Zuidlijn een probleem van catastrofale omvang ontdekt. Iets dat honderden, zo niet duizenden reizigers fataal gaat worden. 

Van Andel heeft met simkaarten van twee verschillende netwerkproviders namelijk uitgevonden dat er  op het traject tussen Vijzelgracht en De Pijp een zwart gat van maar liefst zeventig seconden (1 minuut en tien seconden) ontstaat bij gebruikers van KPN en Tele2.

Zeventig seconden geen Facebook/Instragram/Twitter/WhatsApp/Viber/Telegram/Tinder kan uw leven tot een hel maken. Dan zou u weleens veroordeeld kunnen zijn tot het praten met medereizigers. Brrrr, heel eng.

Anyway, Van Andel heeft zijn bevindingen wereldkundig gemaakt bij desbetreffende providers. Die gaan er nog serieus op in ook door te zeggen dat de netwerken de komende tijd verder geoptimaliseerd gaan worden.

Alle artikelen geladen. Overzicht →