Ophef om filmpje buschauffeur
Binnenland

Ophef om filmpje buschauffeur.

Een niet zo'n handige actie van een buschauffeur die samen met minister Schultz van Milieu en Infrastructuur de A2-tunnel opende. De busmeneer lijkt iets teveel aandacht te hebben voor zijn telefoon in plaats voor de weg. 

Het zou een gezellige en feestelijke opening moeten worden van de Willem Alexandertunnel in Maastricht, maar de beruchte foto gooide roet in het eten. De chauffeur heeft zijn telefoon met twee handen vast om een video te maken.

Het busbedrijf Muckhof verontschuldigt zich over de desbetreffende chauffeur. "Onacceptabel. Onze chauffeur heeft in zijn enthousiasme de openingsrit gefilmd. Wij betreuren dit ten zeerste", aldus het bedrijf tegen De Telegraaf

Ook de minister heeft de chauffeur aangesproken op zijn gedrag. "Ik heb gezegd dat het gevaarlijk is en dat hij het voor de veiligheid weg moest doen. Dat heeft hij ook gedaan." Op het feit dat ze met haar duim omhoog op de foto staat reageert ze met: " Dat was omdat de fotograaf daarom vroeg. " De politie is een onderzoek gestart naar het gedrag van de chauffeur. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →