Opnieuw 12 jaar cel voor kindermisbruiker 

02 augustus 2017 - 12:10

Een 36-jarige man uit Heerlen is vandaag opnieuw veroordeeld tot twaalf jaar cel vanwege het jarenlang seksueel misbruiken van zijn dochter en drie andere kids.

Hij was in hoger beroep gegaan tegen een eerdere uitspraak, maar het gerechtshof in Den Bosch vond deze straf wel gepast voor het ronduit zieke gedrag van de man.

De kindermisbruiker ging jarenlang 'lekker los': hij vergreep zich aan zijn bloedeigen dochter vanaf haar vierde, aan zijn nichtje vanaf haar achtste, aan een dertienjarige vriendin van zijn dochter en aan een tienjarige jongen. Het misbruik van zijn dochter duurde tenminste zes jaar, de anderen misbruikte hij tussen een maand en 3,5 jaar. "Het is maar de vraag of dit ingrijpende leed ooit voldoende zal helen", aldus het hof.

Zelf vindt de Heerlenaar dat hem geen blaam treft. Hij vindt ook dat er niks met hem aan de hand is en weigerde mee te werken aan onderzoeken of hij wel helemaal in orde is. Het hof vindt dat de man in elk geval "fors" gestraft moet worden en gaat daarom mee in een eerdere uitspraak van een rechtbank in Limburg.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie