Opnieuw Rotterdammer op muur verzocht te betalen

Opnieuw Rotterdammer op muur verzocht te betalen 

04 augustus 2023 - 13:33

Wat een rare manier van communiceren houden ze er in de Havenstad op na. Net als eergisteren, is bij de ingang van een portiekflat - dit keer aan de Boezemstaat in Crooswijk - eerst een explosie afgegaan en vervolgens op de deur de tekst 'betalen', met een slecht getekende klok (als je het toch doet, doe dan op z'n minst je best) erbij. 

Opnieuw iemand die dus vriendelijk doch dringend verzocht wordt om de portemonnee te trekken. Ook in het Oude Noorden in Rotterdam ging halverwege de nacht een explosief af bij een appartementengebouw aan de Rembrandtstraat. Niemand raakte gewond. Twee ramen van een woning op de eerste verdieping raakten wel beschadigd. Overigens niet door de knal, maar door het gooien van stenen. Twee 'mannen' konden volgens RTV Rijnmond in de kraag worden gevat. 

Overigens melden bronnen aan De Telegraaf dat die woning toebehoort aan de familie van Soufiane B., de man die enkele dagen geleden in het Marokkaanse Al-Hoceima zijn neef zou hebben doodgestoken. Wat een gezelligheid!

De aanslagen van afgelopen nacht brengen het totaal aantal woningaanslagen in de regio rond de explosiehoofdstad van Nederland dit jaar alweer op 92. Dat zijn er nu al bijna twee keer zoveel als in heel 2022.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml