Orbán: Integratie moslims OVERAL mislukt 

25 juli 2017 - 10:30

Volgens de Hongaarse premier Victor Orbán hoort Europa een continent te zijn voor Europeanen. De Hongaar, die asielzoekers eerder 'gif' noemde, heeft grote zorgen dat 'rijke' en 'zwakke' landen als Nederland en Duitsland (Wir schaffen das) kapotgemaakt worden door 'culturele zelfmoord'.

De Hongaar beschouwt West-Europa, waar linkse islamknuffelaars en wannabe-wereldverbeteraars de verloedering van het continent in stand houden, daarom als verloren. Volgens de leider van de rechtse Fidesz-partij zijn Midden-Europa en Oost-Europa de enige hoop die Europa nog rest.

Is het dan echt definitief finito voor Europa? Nog niet helemaal. Orbán stelt dat Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechië (Visegrád-landen) een cruciale rol spelen in het tegengaan van de 'ont-christelijking van het op sterven na dode Europa'.

Orbán: "De samenwerking tussen deze landen is van onschatbare waarde. Het is niet zonder reden dat Hongarije zich zo verzet tegen de binnenkomst van (islamitische) migranten. "Ze integreren simpelweg niet: Is er ook maar één land waar dat wel is gelukt?"

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.