Ordinaire paardenruzie: 'Ik ga je keel doorsnijden'

Ordinaire paardenruzie: 'Ik ga je keel doorsnijden' 

28 juli 2023 - 11:20

Het leven van een paardenmeisje gaat in Hoorn niet alleen over haren borstelen en galopperen over de wei. In Hoorn gaat het meer over bedreigingen, mishandelingen en angst. In een paardenpension werkt namelijk een heuse paardenbeul die absoluut niet de intentie heeft om de dieren een rustige en fijne oude dag te geven. Dat pikken paardenmeisjes Valerie en Chanel niet.

In een geheim bushokje doen de paardenliefhebbers hun verhaal. Thuis kan dat namelijk niet omdat ze bedreigd worden: “Jij wordt sowieso afgemaakt, binnen nu en een week”. Dit zijn natuurlijke serieuze dreigementen, dat allemaal omdat Valerie en Chanel aangifte hebben gedaan wegens dierenmishandeling. De eigenaar van het paardenpension, Anna zou de dieren ondervoeden, dood langs de weg leggen en naar de slager brengen.

 

Anna is een temperamentvolle vrouw en belt gelijk de politie. De situatie loopt behoorlijk uit de hand en er ontstaat een ordinaire schreeuwpartij op straat. In een Telegramgroep zou Anna een foto hebben geplaatst waarop de keel van Valerie wordt doorgesneden: “Als ik je keel had willen doorsnijden had ik dat al gedaan hoor, meisje”. Het is wat daar in Hoorn. Uiteindelijk arriveert er maar liefst één politieagent om de situatie te bedaren.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml