Oud-Ajacied Bryan Roy vergelijkt Hugo de Jonge met nazi's

Oud-Ajacied Bryan Roy vergelijkt Hugo de Jonge met nazi's 

06 mei 2021 - 10:46

Bryan Roy, een oud-voetballer die in een grijs verleden vier jaar voor Ajax heeft gespeeld maar sindsdien vooral uitblinkt in rare fratsen op het internet, heeft zijn volgers op Intagram getrakteerd op zijn visie op de wereld en het coronabeleid van het kabinet. Daarbij vergelijkt hij Hugo de Jonge met de nazi's.

Op de foto bij het bericht staat Hugo de Jonge in nazi-uniform afgebeeld met daarbij de tekst 'Vaccinazi macht frei, Herr Hugo de Jonge'. Daarbij dus een vergelijking makend met de tekst 'Arbeit macht frei', dat boven de poorten van de concentratiekampen van de nazi's in de Tweede Wereldoorlog stond vermeld. Op zijn zachts gezegd niet zo gepast, zeker op Bevrijdingsdag (toen het bericht werd geplaatst).

"Het goddelijke is niet een God die opeen wolkje zit en met een vingertje wijst naar beneden. Het goddelijke is je intuïtie. Net datgene wat mij onderscheidde van andere. Het byzondere. Dat bezit ieder mens. Nou net datgene wat de evil top van deze wereld, samen met de media, eruit wil spuiten bij ieder mens dmv vaccinaties . Je ziet het pas als je het door hebt", zo begint Bryan Roy zijn verhaal.

Vervolgens gaat hij verder: "Neem die spuit niet. De absolute top van deze wereld heeft schijt aan ons. Doe het niet. Ze spuiten u de dood in. We moeten naar 500 miljoen wereldwijd weet u nog. Bill Gates gezegd. En daar is die vaccinatie voor. Pffff. Nou ga ik eten. Tis zo onvoorstelbaar allemaal."

Juist ja. We zullen het er maar op houden dat Roy opzich wel kon voetballen maar dat het sindsdien een beetje mis is gegaan. Wel hopen we dat het eten lekker was.

 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.