Oud-BVD-chef: 'Zonder sleepnetwet meer kans op aanslagen'
Binnenland

Oud-BVD-chef: 'Zonder sleepnetwet meer kans op aanslagen'.

Hahahaha, dat partijkartel toch! Omdat burger- en privacyhatende partijen onderling al hadden afgesproken dat er hoe dan ook een sleepnetwet moet komen, zijn ze boos vanwege dat referendum tegen de sleepnetwet.

Dus worden de mastodonten weer van stal gehaald om met het betere propagandawerk burgers bang te maken en zo terug in hun hok te knuppelen.

Mastodont van vandaag: Arthur Dochters van Leeuwen (127), oud baas van de BVD (tegenwoordig AIVD) die bij een ochtendprogramma van WNL Nederland mocht komen bangmaken met een klassiek gevalletje 'wij moeten onze zin krijgen want anders...'

(De laatste keer dat zoiets werd geprobeerd was het Jan Peter Balkenende die beweerde dat als er geen Europese Grondwet zou komen 'het licht in Europa uitgaat'. Er kwam vervolgens een referendum, het volk zei massaal 'NEEN', dus ging die Europese Grondwet gewoon door want in Nederland zijn referenda voor de fop en een doekje voor het bloeden van de wassen neus.)

Hier, het integrale WNL-persbericht met bangmaakretoriek:

"Oud-BVD baas Arthur Docters van Leeuwen vreest dat Nederland risico loopt als de nieuwe Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten niet doorgaat. 'Als tegenstanders van de wet hun zin krijgen, dan wordt Nederland onveiliger.' Hij waarschuwt dat de kans op aanslagen groter wordt. Dat zei Docters van Leeuwen in het televisieprogramma WNL op Zondag. Ook vreest de voormalig inlichtingen chef dat Nederlandse militairen die worden uitgezonden voor buitenlandse missies gevaar lopen. 'Er zullen mensen door sneuvelen.' Docters van Leeuwen is er voorstander van dat de zogenaamde sleepwet gehandhaafd blijft."

En burger, bent u al bang?

Alle artikelen geladen. Overzicht →