Ouders doneren kids vrijwillig aan Boko Haram  

06 augustus 2017 - 15:15

Boko Haram: ultra-gewelddadige kliek aanhangers van de religie van vrede en tolerantie in Nigeria. Doel: kalifaat stichten. Lees: alle homo's van gebouwen afgooien, vrouwen onderdrukken, verkrachten en in doeken inpakken, alle ongelovigen dood, 500 keer per dag bidden en alleen nog maar bezig zijn met Koran lezen. 

Soort ISIS meets VARA onder leiding van Erdogan en D66 zeg maar.

Nu blijken er dus Nigerianen te bestaan die vrijwillig(!) hun kinderen weggeven aan Boko Haram zodat ze aldaar de allerbeste opleiding tot alleshatende zelfmoordenaar in naam van vrede en toleantie kunnen worden.

Dit weten we omdat het Nigeriaanse regeringsleger, dat al jaren dapper strijdt tegen De Hel van de extremistische islam, 'enkele gearresteerde Boko Haram-meisjes heeft geïnterviewd'. Die dus doodleuk vertelden door hun ouders liefdevol te zijn weggegeven aan de herauten van de horrorsharia.

Het is maar dat u het weet, mocht u ooit nog naar Nigeria op vakantie willen: die sexy volledig in burka verpakte meisjes die zo lief doen wat u zegt, hebben een afgeronde cursus Bataclannetje spelen inclusief    Nice-grootrijbewijs achter de rug.

Want vrede. Want tolerantie. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie