Overvaller Tenerife steekt op Nederlandse dames in
Buitenland

Overvaller Tenerife steekt op Nederlandse dames in.

Even tussen u en ons. Zullen wij nu echt eens compleet open kaart met u spelen? Okee, komt ie: wij willen helemaal niet de hele dag ellende uitlichten. Wat leuks/luchtigs/liefs zou voor het humeur van menigeen veel beter zijn. Nu krijgt u door media misschien een beeld van de wereld dat u door moeder de vrouw nooit voorgehouden is.

Wordt u zonder waarschuwing uit die roze bubbel getrokken. Wij bedoelen: wilt u iets lezen over een geboren giraffejong? Een recept van de dag van ons krijgen? Berichten lezen over wat hulpinstanties allemaal voor de medemens doen? Kan ook hoor, wij passen ons (wij wel) dan gewoon aan.

Maar zolang u dat als lezer niet wenst gaan we gewoon door met het verslaan van alle aardse tyfuszooi die er voornamelijk op het West-Europese continent plaatsvindt. In dit geval betreft het een steekpartij op partyeiland Tenerife. Twee Limburgse dames op leeftijd (58 en 70 jaar) zijn door een overvaller neergestoken en zwaargewond geraakt.

Steekwonden in arm, dij en maag

De dader was uit op de mobiele telefoon en tas van de 58-jarige. Toen zij die niet af wilde staan, moest ze dat bekopen met enkele messteken in haar arm, dij en maag. De zeventigjare vrouw die het slachtoffer te hulp wilde schieten werd ook neergestoken.

Het overval-doelwit is inmiddels geopereerd, maar zal de komende periode nog in het ziekenhuis in Spanje moeten verblijven. We hopen dat beide vrouwen er weer snel bovenop komen.

Om dit artikel toch af te sluiten met iets positiefs: de huzarensalade is in de aanbieding bij een niet nader te noemen supermarktketen. Twee voor de prijs van drie ;)

Hier: nog meer liefde.

Alle artikelen geladen. Overzicht →