Paardenbeul steekt paard in schaamstreek
Binnenland

Paardenbeul steekt paard in schaamstreek.

In Veendam heeft een paardenbeul gisteravond een merrie toegetakeld. De dierenhater stak het beest met een scherp voorwerp meerdere keren in de schaamstreek.

De stalhouder werd gewekt door haar blaffende hond. Vervolgens zag ze haar paarden in de wei galopperen. De dieren waren door het hek gebroken. Ze had bij haar eigen vier paarden niets ontdekt, maar bij een logerend paard zag ze bloed.

Zelf probeerde ze zo snel mogelijk de paarden weer in de stal te krijgen terwijl haar vriend probeerde de veroorzaker van de herrie op te sporen. Ook de snel ter plaatse gekomen politie kon uiteindelijk de dader niet vinden. Zelfs de speurhond kwam met lege poten terug.

De dierenarts heeft inmiddels vastgesteld dat het om één snee in de vagina gaat en meerdere sneeën op de schaamlippen. Volgens de dierenarts zijn het sneeën die niet door een ander paard kunnen worden toegebracht. De stalhouder zegt tegen RTV Noord dat de blaffende hond er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat het paard niet verder gewond is geraakt.

Alle artikelen geladen. Overzicht →