Paardenbeulconflict loopt verder uit de hand: 'Het moet stoppen'

Paardenbeulconflict loopt verder uit de hand: 'Het moet stoppen' 

04 augustus 2023 - 12:52

Mocht u ons eerdere nieuws over de vermeende paardenmishandeling en verwaarlozing in Hoorn hebben gemist. Dan kunt u dat hier nog even lezen. Er worden fikse bedreigingen geuit tussen paardenmeisje Valerie en paardenpensionhouder Anna. Er zouden knokploegen gebruikt worden en de politie is er inmiddels ook al bij betrokken.

De vorige keer mocht paardenmeisje Valeria haar kant van het verhaal vertellen. Uiteraard mag Anna, de eigenaar van het paardenpension, dat ook: “Alles wat Valerie zegt wordt omgedraaid. Zoals het stelen van paarden. Dat doen wij niet maar dat heeft zij gedaan. Dat is ook op papier bewezen”. Anna laat berichten zien van Valerie waarin zij mensen oproept naar haar privéadres te gaan. Dat is natuurlijk niet zo netjes.

Volgens Anna zou Valerie veel vijanden hebben en meerdere maneges lastigvallen: “Ik ben niet de enige. Er zijn meer mensen waar zij een conflict mee heeft. Of dat nou om paarden gaat of om iets anders. Zij heeft gewoon veel tegenstanders”. Sander, die Anna steunt bij dit conflict, is leider van een groep die mensen helpt bij onrecht. Misschien is dat wat Valerie de knokploeg noemt. Hij helpt Anna door onderzoek te doen via internet en boze filmpjes te sturen: “Ik denk dat zij jaloezie heeft tegen mensen die het beter hebben. Die dingen hebben die zij graag wil”.

Door alle commotie heeft Anna besloten om te stoppen met haar huidige paardenpension en te verhuizen naar een, voor Valerie, geheime locatie. Ze hoopt dat het eindelijk stopt. Anna heeft nog wel een duidelijke boodschap voor Valerie: "Ze moet stoppen met haar onzin en haar leugens".

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml