Paay over frauderende fiscale adviseur: kostte mij 2 ton 

15 maart 2018 - 12:00

De gisteren door de FIOD wegens verduistering van miljoenen euro's in de kraag gevatte belastingadviseur blijkt inderdaad de nodige BN'ers onder zijn hoede gehad te hebben, alleen profiteerde niet iedereen van zijn creatieve manier van boekhouden.

Deze man - ene Frank B. - zou meerdere cliënten 'op papier' hebben laten emigreren uit Nederland. Hij richtte voor die cliënten ook dubieuze financiële constructies op als vennootschappen in belastingparadijzen als Guernsey en Cyprus, zo werd gisteren al duidelijk. 

"Financiële constructies met het buitenland? "Had ie dat bij mij ook maar gedaan. Die zak heeft me twee ton gekost. Hij deed mijn aangiften, maar vergat even te zeggen dat ik dat geld nog moest betalen. Terwijl de aanmaningen bij hem binnenkwamen", aldus de pisnijdige voormalige pornoactrice tegenover De Telegraaf

Volgens de krant 'regelde' deze man de belastingaangifte van 'sterren' als Patricia Paay, Linda de Mol, Gaston Starreveld, Kim Feenstra en de internationale topdj’s Afrojack en Tiësto. Overigens is deze man naar verluidt wel alweer op vrije voeten, zo gaat dat in Nederland.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie