Pakistaan die opriep tot moord Wilders (ooit) 12 jaar de bak in

Pakistaan die opriep tot moord Wilders (ooit) 12 jaar de bak in 

11 september 2023 - 11:37

Khalid Latif, oud-cricketspeler maar bij ons vooral bekend als de Pakistaan die een prijs op het hoofd van onze Geert Wilders zette, moet 12 jaar de bak in. Tenminste, als hij zo onverstandig is om naar een land af te reizen waar wij een uitleveringsverdrag mee hebben. Dus dat het recht ooit zal zegevieren, daar hebben wij een beetje een hard hoofd in.

Dit heerschap riep in 2018 op om Wilders te vermoorden toen die een zogenaamde Mohammed cartoon-contest in het leven riep, iets wat ze in Pakistan niet zo konden waarderen en net als meer moslims een beetje moeite hadden om hier de humor van in te zien.

Maar goed, nodeloos provoceren is zo'n 'wedstrijd' van tekeningen van de profeet natuurlijk wel. Om vervolgens iemand hierom te willen vermoorden, is echter helemaal het toppunt van triestheid. 21.000 euro maar liefst, zou degene die de moord zou plegen ontvangen. Een van de redenen waarom Geert in dit vrije land nog steeds constant met beveiliging rond moet lopen.

Latif zelf geeft waarschijnlijk geen ene f*ck, hij was niet bij de zitting aanwezig voor de behandeling van zijn zaak laat staan voor de uitspraak. Zijn advocaat was er ook niet trouwens.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml