Paniek in Spanje: Klopjacht op ontsnapte, besmette NL'se toeristen

Paniek in Spanje: Klopjacht op ontsnapte, besmette NL'se toeristen 

19 november 2021 - 09:56

Wanneer je op vakantie bent en besmet blijkt te zijn met het coronavirus dan is dat natuurlijk heel vervelend maar dien je jezelf voortaan lekker bruin te bakken op het balkon van het quarantaine-hotel. In elk geval zeker niet naar goed Hollands gebruik schijt hebben aan de hele wereld en er vandoor gaan, zoals een groep van 14 Nederlanders in de Spaanse stad Navas del Madroño heeft gedaan.

Een van hen werd ziek tijdens een bezoek aan een park. Daarna werd bij zeker vijf andere leden van de groep ook corona ontdekt en moesten ze de rest van hun verblijf lekker in quarantaine verblijven in een speciaal plattelandshuis. Na een tijdje werd duidelijk dat de hele groep er vandoor was gegaan zonder een spoor achter te laten. Gevolg: grote paniek, de plaatselijke autoriteiten besloten zelfs om een internationaal opsporingsbericht de deur uit te doen en op tv uit te zenden.

Veel helpt het allemaal niet, want het is totaal onduidelijk waar onze landgenoten zich bevinden. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken zegt ook al van niks te weten, meldt RTL Nieuws

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml