PANIEK! Meeuwennesten veroorzaken burenoorlog
Binnenland

PANIEK! Meeuwennesten veroorzaken burenoorlog.

Haat en nijd in appartementencomplex Waldeckstaete in Den Haag. In het complex hebben buren, die blijkbaar niets anders te doen hebben dan de hele dag door de brievenbus gluren naar alles wat hun deur passeert, het met elkaar aan de stok vanwege meeuwen. De patatpikkers broeden namelijk bovenop het dak van het complex en daar zijn niet alle bewoners van gediend.

De irritante krijsvogels vormen dus een bijzonder grote irritatie voor een, volgens ons, nog veel irritantere soort schepsels: buren. De pleuris brak pas écht uit toen één buurman genoeg had van de aanwezigheid van de schreeuwelijken. In een poging pinnen op het dak te plaatsen, in de hoop de vogels weg te kunnen jagen, werd hij het slachtoffer van een goed gecoördineerde verrassingsaanval van #teammeeuw.

Het idee dat de man ook maar heel even met de gedachte speelde de vogels te verjagen, viel niet in goede aarde bij bemoeizuchtige medebewoners van het complex. Dus belde een buurman even aan bij zijn buur om zijn onvrede te uiten. Excuus, de NSB-buurman glipte zo sneaky mogelijk een politiebureau binnen om steen en been te klagen over de verjaagplannen van zijn buurman. Zo pak je dat natuurlijk aan als echte vent.

De Vereniging van Eigenaren van Waldeckstaete schijnt de burenruzies allemaal wel grappig te vinden. Althans, het heeft geen behoefte om schoolmeestertje te spelen. Volgens hen hebben de vogels het complex uitgekozen om te broeden omdat de gemeente (haha!) de beesten op andere plaatsen in de stad al succesvol heeft weggejaagd.

Wie moeten er nu eigenlijk écht verjaagd worden?
Buren
Meeuwen
Allebei
Do Quizzes
Alle artikelen geladen. Overzicht →