Partijen weg bij genderbetoog FvD Arnhem, raadsleden huilen

Partijen weg bij genderbetoog FvD Arnhem, raadsleden huilen 

16 februari 2023 - 13:27

Gino Luurssen van Forum voor Democratie Arnhem hield gisteravond een betoog. Een betoog waarin hij ‘de genderideologie’ onkruid dat bij de wortel moet worden aangepakt noemt. Hij kan er namelijk niet meer tegen: regenboogzebrapaden, regenboogvlaggen, genderneutrale toiletten en tegenwoordig kun je zelfs de achtergrond van Teams veranderen in een regenboog.

Dat valt allemaal niet mee als je een boze witte man bent. En dus word je nog woester als D66, GroenLinks en de Partij voor de Dieren voortaan het wijzigen van geslachtsregistratie willen vergoeden in Arnhem. Luurssen noemt dit soort woke-gedoe 'indoctrinatie': "De grens is bereikt als we mensen op scholen in de groepen 1 tot en met 5 gaan vragen of zij een jongen of een meisje zijn, en dat zij met die vraag terugkeren naar hun ouders."

Juist ja. Na deze woorden verlieten D66, GroenLinks en de Partij voor de Dieren de raadszaal nadat CDA-raadslid Klaartje Koorn in de richting van voorzitter én burgemeester Ahmed Marcouch het verzoek deed ‘iets strenger op te treden’ tegen FvD. Enkele raadsleden stonden na zijn woorden zelfs huilend op de gang, meldt De Gelderlander.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml