Patricia Paay ingestort na enorme afgang op Staatstelevisie
Entertainment

Patricia Paay ingestort na enorme afgang op Staatstelevisie.

Plasseks, ook wel Golden Shower geheten, all fun and games until the tapes leak on the internet.

Kortom lieve kinderen, als het gaat om plasseks: bezint eer ge begint. Het is niet allemaal vloeibaar warm goud wat er blinkt en klatert.

Weet ook Patricia Paay, plasseksdeskundige en all round DWDD'er. Sinds Heel Holland zag hoe zij zichzelf liet onderpissen gaat het niet zo goed met de vroeger zo flamboyante diva. Van levenslustig uniek multitalent veranderde La Paay naar een klein schuw muisje dat nauwelijks voorbij de middelmaat durft te kijken.

Zelfs het dirigeren van een laf TV-orkest lukt La Paay niet, zoals zondag was te zien in het oudmediale NPO-staatstelevisieprogramma Maestro. Tout bejaard imbeciel Nederland zag hoe uitgerekend de dochter van een jazzband-dirigent faalde met de baton. Pijnlijk en vernederend voor de hele muzikale familie Paay. Het familiewapen voorgoed bezoedeld

Nee, het gaat echt niet zo best met Patricia Paay. 'Volledig ingestort', kopt een landelijke kwaliteitscourant. "Het blijkt dat ik nog lang niet normaal kan functioneren en mijn brutale zelf kan zijn", tekent diezelfde krant op uit de mond van de vrouw die veel kan maar dirigeren duidelijk niet.

Wij hopen en bidden dat het snel weer goed komt met diva Paay. Dat ze weer haar oude sprankelende zelf wordt. Gewoon weer lekker een stukje in haar kracht kan gaan staan en haar gruwelijke ervaringen met zich kan meedragen in een rugzakje vol persoonlijke ervaringen waaruit zij levenslessen kan putten. Want alles is een uitdaging en een soort cadeautje dat je moet leren uitpakken, net als kanker, worden besproeid met chemtrails en anoniem via internet de strijd aangaan tegen Big Pharma dat op slinkse wijze tracht alle kindertjes met autisme te injecteren, enzo.

Nu afdouchen. En schone handdoeken zoeken. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →