Patricia Paay staakt plasseksrechtszaak
Entertainment

Patricia Paay staakt plasseksrechtszaak.

Polderdiva Patricia Paay gaat de zaak tegen haar buurman niet doorzetten. De zangeres beschuldigde de man van het verspreiden van de beruchte sekstapes

"Ik wil nu een einde maken aan de ellende. Ik vind het vervelend dat de suggestie is gewekt dat ik hem heb beschuldigd dat hij de seksvideo heeft laten lekken. Dat heb ik nooit gedaan", meldt ze aan Quote. Daarnaast heeft de BN'er aangegeven haar excuses aan te bieden aan de buurman.

Aan de site geeft de buurman daarentegen door dat hij geen excuses hoeft van Paay. "Dit is best mooi, maar ze heeft me een jaar lang zwartgemaakt. Dus excuses? Ik dacht het niet. Tenminste, eerst eens zien wat er concreet gaat gebeuren. Ik heb nog niets van haar gezien. De lucht is niet zomaar geklaard."

Eerder vandaag werd bekend dat de Belastingdienst beslag heeft gelegd op de woning van Paay. Zij had de villa vandaag op de markt gezet voor 475.000 euro. Paay zou  de inkomstenbelasting over de jaren 2013, 2014 en 2015, de zorgverzekeringswet over 2013 en 2014 en de omzetbelasting over de jaren 2015 en 2016 niet of slechts gedeeltelijk betaald.

Alle artikelen geladen. Overzicht →