Patty Brard denkt na
Entertainment

Patty Brard denkt na.

We weten inmiddels veel van Fajah Lourens, Dave Roelvink, Bonnie st. Claire en natuurlijk Gordon. Maar de vraag die we ons moeten stellen is natuurlijk: hoe gaat het eigenlijk met Patty Brard?

Nou, dat treft! Want het AD (bekend van die columniste zonder emotie bij de MH17-ramp) heeft Patty eens even gebeld om te weten wat er in het hoofd van deze intellectuele karakteractrice en getalenteerde wereldster omgaat.

Zo zit Patty in Ibiza aan het zwembad en denkt ze na. Waar anderen hectoliters rose wegtikken of Waalwijk terroriseren zit Patty te contempleren en filosoferen alsof het mevrouwtje Plato zelf is.

Patty denkt bijvoorbeeld groot te worden met haar badkledinglijn en ze gaat ook groot worden met SBS Shownieuws nooit meer presenteren. Verder woont Patty op een berg, als een echte denker, en doet ze gewoon waar ze zin in heeft.

Zo! Pak aan Holland! Doe maar lekker gek!

Maar, de wekker gaat gewoon elke ochtend om acht uur, want de hondjes moeten er ook uit. Dat u dus niet denkt dat Patty een beetje de hele dag in haar nest ligt ofzo. 

Kers op de appelmoes: Patty drinkt veganistische sapjes. Net als Gordon! Zou Gordon stiekem met Patty willen trouwen? Of is het toeval dat ze nu beiden aan de vegasapjes zitten?

Spannend, spannend, spannend! Ja toch mensen!

Alle artikelen geladen. Overzicht →