Paul van der Bas columnist voor PowNed

Paul van der Bas columnist voor PowNed 

12 februari 2019 - 11:54

Opiniemaker Paul van der Bas maakt deze week zijn entree als columnist voor PowNed.tv. Tweewekelijks zal Van der Bas in de rubriek “Punt uit” zijn ongezouten mening geven over actuele onderwerpen uit de samenleving. “Opbouwend kritisch waar het kan, messcherp waar het moet”, aldus Van der Bas.

Elke week geeft PowNed op haar website ruimte aan een jong en kritisch geluid. Personen met lef, die net als de omroep geen confrontatie schuwen en een allergie hebben voor betutteling en macht. Soms absolute tegenpolen van elkaar, maar altijd met een dosis rebellie als gemene deler.

Met Paul van der Bas is het podium voor eigenzinnige millennials, zoals PowNed haar opinierubriek vorige week inluidde, weer een kritische persoonlijkheid rijker. Want aan politiek correcte prietpraat en dogma's heeft de jonge opiniemaker een broertje dood. “Ik heb niets met dogma’s, of ze nu links zijn of rechts. Mijn columns worden rauw, onvoorspelbaar en eerlijk”, aldus Van der Bas. 

En daarmee beloven zijn pennenstreken voor PowNed een verrassend kritische kijk op de actualiteit en voer voor discussie. De eerste column van Paul van der Bas voor PowNed.tv verschijnt aanstaande woensdag.


Over Paul van der Bas
Paul van der Bas (1992) is opiniemaker en werkzaam als stafmedewerker bij het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI). Van 2016 tot 2017 was hij voorzitter van het CIJO, de jongerenorganisatie van het CIDI. Als opiniemaker is hij regelmatig te gast in het BNNVARA-programma Na het Nieuws. Van 2015 tot 2017 was hij werkzaam als redacteur voor weblog De Dagelijkse Standaard. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie