Paul Visser wordt zakelijk directeur PowNed

Paul Visser wordt zakelijk directeur PowNed  

17 augustus 2023 - 10:00

Paul Visser zal per 1 oktober 2023 de functie van zakelijk directeur vervullen bij Omroep PowNed. Na het vertrek van algemeen directeur Lucas Goes, die per 1 augustus jl. bij de NTR van start ging, kwam een bestuursfunctie vrij bij de omroep.

PowNed-voorzitter Dominique Weesie: “Met Paul (36) hebben we een jong en veelbelovend talent binnengehaald. Zijn zakelijke kwaliteiten zijn een mooie aanvulling op het huidige bestuur en we verheugen ons dan ook op de samenwerking.”

Paul Visser: “PowNed heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardige omroep, met een groot online bereik onder jongeren, onderscheidende tv-programma’s en een sterk gegroeide audiotak. Daarnaast is PowNed een broedplaats gebleken voor mediatalent. Ik voel me vereerd om als zakelijk directeur aan de slag te gaan bij deze ambitieuze, rebelse en eigenzinnige omroep.”

Paul studeerde bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde hierna de beroepsopleiding tot advocaat. Van 2011 tot 2016 was hij werkzaam als advocaat voor GMW advocaten in Den Haag. Vanaf 2017 werkte hij als Hoofd Juridische Zaken & Public Affairs bij de STER. Naast zijn baan bij de STER vervulde Paul nevenfuncties bij de Reclame Code Commissie en Screenforce en is hij lid van de Raad van Toezicht van AT5.

Tot 1 oktober 2023 neemt het huidige bestuur de taken die vrij zijn gekomen met het vertrek van Lucas Goes tijdelijk waar.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.