Pauperverdriet om Leen Bakker-bed
Raar

Pauperverdriet om Leen Bakker-bed.

Tokkies gonna tokkie: sloeber-IKEA Leen Bakker had een hoogslaper verkeerd geprijsd op de website staan. 24 euro voor een bed, zélfs voor de waaibomentriplex teringzooi van Leen Bakker is dat natuurlijk niet realistisch.

Maarja. Het enige dat bij Leen Bakker lager is dan de kwaliteit de prijzen, zijn de IQ's van de kopers. Die deden een dansje rond de plavuizentafel (builtje shag, sigarettenmachine, Laaf-vormige afstandbedieninghouder en sfeervol waxinelichthoudertje erop) dat ze de 'Fairytale Flower' voor 24 ekkies in hun woonwagen konden slepen.

Mensen die voor 24 euro bij Leen Bakker een hoogslaper kopen die 'Fairytale Flower' heet, kunnen het woord 'advocaat' niet eens opzoeken in een telefoongids, zou je toch denken. Maar kennelijk is het 1 van de aasgieren gedupeerden toch gelukt: donderdagochtend staat een gesprek gepland tussen de advocaten van de winkel en bureau Aliter Melius, dat namens de kopers eist dat de verkoopafspraak wordt nagekomen, zo meldt het bureau.

"We hopen Leen Bakker in te laten zien dat zij de bestellingen moeten gaan leveren en zo de zaak zonder tussenkomst van de rechter op te lossen," aldus de juristen.

Oh boy. Wat een land, wat een mensen. Wij verwedden er een Leen Bakker Gluurpop om dat de interieurzwakzinnige Leen Bakkerklanten nog gelijk gaan krijgen ook.

Alle artikelen geladen. Overzicht →