Pechtold bezoekt school, leerlingen krijgen regels
Binnenland

Pechtold bezoekt school, leerlingen krijgen regels.

Wat leuk! Alexander Pechtold laat zijn gezicht zien en trekt het land in om het gesprek met de burger aan te gaan. In dat kader bezocht hij een middelbare school in Nijmegen, waarbij de leerlingen de gelegenheid kregen om de vragen die altijd al op hun lippen stonden gebrand eindelijk eens te stellen.

Want wat zou u nou aan Pechtold willen vragen als u daar de kans voor had? Vragen die niet al eindeloos in de media zijn beantwoord en die toch actueel zijn? Wij weten wel iets. Bijvoorbeeld hoe het nou precies zit met het appartement wat hij geschonken kreeg zonder dat dat te melden bij het geschenkenregister van de Tweede Kamer.

Maar helaas, leerlingen mochten alles aan de D66-voorman vragen, maar vragen over zijn penthouse werden vooraf door de persvoorlichter afgeschoten. Ook vragen over zijn relatie werden niet zo gewaardeerd.

Echt het ultieme voorbeeld van een vrije democratie. Maar we wisten al dat D66 lak heeft aan het monddood maken van de burger. Gelukkig ging de censuur niet verder en waren er nog wel andere vragen die de leerlingen mochten stellen:

Alle artikelen geladen. Overzicht →