Pedofiele 'voetbalscout' 3 jaar de bak in

Pedofiele 'voetbalscout' 3 jaar de bak in 

16 september 2021 - 15:09

Als 63-jarige volwassen vent jezelf voordoen als 'voetbalscout' of 'meisje' en op die manier vele minderjarige jongetjes te verleiden/dwingen om allerlei onzedelijke handelingen voor de webcam te verrichten.

Het klinkt nogal ziek en dat is het ook. De beste man uit Eindhoven is daarom veroordeeld tot een celstraf van drie jaar, waarvan de helft voorwaardelijk. Ook had hij een grote hoeveelheid kinderporno in bezit. Naast de celstraf krijgt de man een contactverbod van drie jaar met de slachtoffers en moet hij doorgaan met een behandeling bij een zorgverlener.

De verdachte benaderde tussen 2013 en 2019 via sociale media ten minste vier minderjarige jongens. In diezelfde periode deed de verdachte zich bij een aantal minderjarigen voor als een meisje. Hij stuurde seksueel getinte afbeeldingen en video's naar de jongens en haalde ze vervolgens over voor de webcam seksuele handelingen bij zichzelf te verrichten. Hiervan maakte hij afbeeldingen en video's.

Zijn werkelijke aantal slachtoffers ligt overigens waarschijnlijk veel hoger. Hij was namelijk helaas een paar keer zo verstandig alle ‘vangst’ van zijn pc wissen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml