Pence breekt opnieuw met Trump
Buitenland

Pence breekt opnieuw met Trump.

Running mate Mike Pence verschilt weer van mening met de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump. Ditmaal zei Pence dat het aannemelijk is dat de Russen achter de e-mailhack van de Democraten zitten. Trump ontkent dit. 

"Ik denk dat het buiten kijf staat dat het bewijs in de richting van Rusland wijst", zei Pence volgens The Huffington Post. "En ik vind dat er ernstige gevolgen moeten zijn voor Rusland of welke soevereine staat dan ook die de privacy en veiligheid van Amerika in gevaar brengt." 

Trump zei eerder: "Ik denk niet dat er iemand is die weet dat het Rusland was. Clinton herhaalt dat continu, maar ik niet - misschien waren het de Russen. Het zou Rusland kunnen zijn, maar ook China. En ook heel veel anderen. Het kan ook iemand zijn die op z'n bed zit en bijna 200 kilo weegt, oké?" 

Later zei Trump dat er misschien überhaupt geen hack was geweest. Eerder verschilden hij en z'n running mate van mening over de aanpak van de crisis in Syrië. Pence zei vandaag ook dat Trump uitslag van de verkiezingen absoluut zou accepteren, ongeacht de vooroordelen van de media. Thank God.

Alle artikelen geladen. Overzicht →