Persfotograaf met auto en al in de sloot gekieperd

Persfotograaf met auto en al in de sloot gekieperd 

20 april 2021 - 12:13

Werkzaam zijn in het perswereldje is geheel op eigen risico, daar weten ook onze eigen verslaggevers alles van af, maar wat gisteravond in Lunteren gebeurde slaat alles: omstanders hebben daar een persfotograaf en zijn vriendin bij wijze van spreken bijna vermoord door de auto waarin zij zaten met een shovel in de sloot te duwen.

De persfotograaf hoorde van een autobrand toen hij met zijn vriendin naar huis reed en besloot nog snel even wat foto's te schieten. Hoort bij je werk, als freelancer moet je ook je brood verdienen en je hebt de onderwerpen immers niet voor het uitkiezen.

Omstanders vonden dat echter niet zo leuk en al snel werd de sfeer grimmig. De gewaarschuwde politie was nog niet ter plaatse en dus zagen twee mannen kans om snel naar huis te rennen, de shovel te pakken en vervolgens de auto waar de persfotograaf en zijn vriendin voor de veiligheid in waren gaan zitten, in de sloot te duwen.

De auto sloeg op de kop en de twee moesten door de brandweer bevrijd worden, weet De Gelderlander. Wonder boven wonder hielden ze alleen maar lichte verwondingen aan dit avontuur over, maar dit had uiteraard heel anders kunnen aflopen. De politie heeft twee mensen aangehouden, waaronder de bestuurder.

Handen af van de pers, wat ons betreft. Kijk hieronder naar wat beelden:

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Meest bekeken
image/svg+xml
Laatste nieuws
image/svg+xml