Peter Gillis baron in zijn bouwvallige kasteel

Peter Gillis baron in zijn bouwvallige kasteel 

03 juli 2023 - 11:18

Peter Gillis is de laatste tijd weer veel in het nieuws. Nicolleke is begonnen met allemaal vreemde eisen te stellen en het zou niet goed gaan met Peter. Wij waren natuurlijk super ongerust om Nederlandse grootste superster, daarom ging Mark even bij hem langs. Konden we gelijk een kijkje nemen bij zijn bouwvallige kasteel.

Volgens Peter gaat het heel goed met hem en verzint de media allerlei dingen: “Hoge bomen vangen veel wind, als je niks doet gebeurt er ook niks. Het wordt ook allemaal een beetje opgeblazen. De negatieve dingen pikken ze eruit”. Vol trots geeft hij een rondleiding in zijn nieuwe paleisje. Het is één grote bouwput en nog totaal onbewoonbaar. En dat is natuurlijk niet gratis allemaal. In de media kunt u lezen dat het financieel slecht gaat met Gillis: “Ik denk dat iedereen wel kan inschatten wat Peter heeft aan bezittingen, daar hoef ik me voor de rest niet over uit te wijden. Daar hoef ik geen wiskunde voor gestudeerd te hebben”. Nou ja dat heeft hij natuurlijk ook niet. Dus we hopen maar dat hij het goed uitgerekend heeft.

De bijzondere rondleiding gaat vrolijk verder: “En hier gaan we naar de gezelligheid. Hier komt een caféachtig iets. Met een altaartje, een kaarsje opsteken. Dat is wel mooi he. Een kapel aan huis”. Dat is handig voor Peter want dan kan hij mooi zijn zondes afkopen. Er komt ook een heuse ridderzaal. En dat is leuk want hij heeft zelfs adellijke titels gekocht. Hij moet wel even zoon Mark bellen om te vragen welke titels het nou zijn. Gelukkig heeft zijn zoon wel goed opgelet en worden Peter en zijn kersverse vriendin Wendy baron en barones. Dat zijn erg chique titels voor twee minder chique types. Ze maken wel al gretig gebruik van het kasteel. Ze zijn namelijk al lekker aan ramptetampen en hebben alle hoekjes van het kasteel al uitgeprobeerd: “Daar hebben we niet zo veel plek voor nodig. Dat kan op alle momenten en plekken”, aldus de Massa is Kassa-ster.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml