Pierre van Hooijdonk gaat sorry zeggen tegen Steijn

Pierre van Hooijdonk gaat sorry zeggen tegen Steijn 

16 augustus 2023 - 15:21

Nou, nou, kunnen we dan nu weer overgaan tot de orde van de dag? Ajax-trainer Maurice Steijn dreigde vandaag met een kort geding tegen Pierre van Hooijdonk en de voormalig topvoetballer, maar wat mindere tv-analist, gaat daarom nu maar sorry zeggen. Het allernieuwste tv-relletje in het vaderlandse voetbal lijkt daarmee met een sisser af te lopen.

Zoals jullie waarschijnlijk weten beschuldigde Van Hooijdonk de Ajax-trainer ervan in zijn tijd bij NAC 'duistere dealtjes' te sluiten met bevriende makelaars. Het jammere was alleen dat Pierre geen enkel bewijs over tafel kon leggen. Het enige dat hij hieraan wilde toevoegen was dat dat toen allemaal kon, want de directeur van NAC was zijn vriend.

De immer kritiekloze presentator Sjoerd van Ramshorst liet Van Hooijdonk hiermee wegkomen, maar Steijn liet het er niet bij zitten (niet zo gek ook, als je beschuldigd wordt) en liet vandaag weten dat hij een kort geding aanspant om rectificatie te eisen. De analist - die blijkbaar dus echt maar wat uit zijn nek kletste - kiest dus eieren voor zijn geld en laat weten dat hij gaat voldoen aan de eisen van de advocaat van Steijn. Wel een beetje een schuldbekentenis dit, hè?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml