Pim Fortuyn wilde seks met Fons de Poel
Entertainment

Pim Fortuyn wilde seks met Fons de Poel.

Pim Fortuyn kent u. Dat is die kale bijna-premier die samen met Volkert van der Graaf van GroenLinks veganistisch ging barbecuen op een parkeerplaats op het mediapark en toen bleken de groentesaucijsjes niet halal te zijn.

Fons de Poel kent u niet. Dat is een stokoude anchor van de NPO-televisie die nog steeds(!) met uw geld televisieprogramma's mag maken. En omdat niemand daar naar kijkt, want televisie, mag hij ook op de NPO-radio (lol) reclame maken voor zijn televisieprogramma.

Donderdag zei hij op die NPO-radio het volgende: "Pim Fortuyn heb ik heel goed gekend. En hij hield van mij, denk ik. Erotisch. Dat is écht waar. Ik weet niet of hij verliefd op me was, maar hij vond me aantrekkelijk. Hij zei: ‘Ik wil alleen maar bij jou.’ ‘Prima,’, zei ik. ‘Ja’, zei hij toen ‘maar dan wil ik wel een keer me je naar bed!’ Ik zei: ‘Nou dat zien we daarna wel weer’. Ik kon echt ontzettend goed met hem."

Voor wie denkt: 'Wat is dit nu weer voor Powned-ongein bedoeld voor een online en mobiele jonge generatie', het is dus allemaal écht waar en werd gewoon uitgezonden door Omroep Max (66+), en is hier terug te luisteren

Maar we kunnen het natuurlijk ook gewoon over Bonnie st. Claire of Fajah Lourens hebben...

Alle artikelen geladen. Overzicht →