Pinguïnleger op Antartica ontdekt, vrees hen
Raar

Pinguïnleger op Antartica ontdekt, vrees hen.

Tsja, vrienden. De Zuidpool is niet langer in handen van de mens. Een gigantisch leger van anderhalf miljoen pinguïns trekt momenteel ten strijde, klaar om de wereld naar zich toe te trekken. Dit had u kunnen weten, als u de film Madagaskar heeft gezien.

Wat een racistische vogels trouwens, allemaal dezelfde soort en kleur. Buitenstaanders zijn niet welkom in de groep. Wij voorzien een schone taak voor Sylvana Simons en Tunahan Kuzu. Stuur daar de racisme-politie maar even op af.

Maar hoe is het nu mogelijk dat de poolvogels ongezien hebben kunnen uitbreiden tot anderhalf miljoen soldaten? De vraag stellen is hem beantwoorden: de dieren schijnen nogal afgelegen te wonen, waardoor niemand oog had voor de superkolonie.

Bij het bestuderen van satellietbeelden stuitten wetenschappers op gedroogde poepvlekken en ging er een lichtje branden. Daarop werd een drone naar het gebied gestuurd die om precies te zijn 751.527 koppeltjes Adeliepinguïns telden. Of daar ook genderneutralen en transgender-pinguïns tussenzitten is nog niet uitgevogeld.

Alle artikelen geladen. Overzicht →